Spaanse taalles voor beginners bij Triggr

Bij !Triggr starten vanaf 20 januari weer nieuwe Spaanse lessen, onder leiding van Laura Ramirez Cats. De lessen starten online. Zodra het mag, komen de cursusgroepen weer bij elkaar in !Triggr gebouw aan de Middelweg in Ter Aar.
 

Spaans is na het Chinees de meest gesproken taal ter wereld. De taal wordt niet alleen in Spanje gesproken, maar ook bijna in heel Zuid- en Midden-Amerika. Door Spaans te leren kun je je redden in veel landen. Maak kennis met uitspraken, het alfabet en leer eenvoudige en toch zeer effectieve gesprekjes te voeren in het Spaans.

’Con gusto’ betekent ‘Met plezier’ en dat is precies het doel van deze cursus. Met plezier Spaans leren en kennismaken met de Spaanstalige wereld. De communicatie staat centraal en aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven.

De lessen worden verzorgd door een Spaanse native speaker. Laura Ramirez Cats verzorgt de lessen met veel toewijding en plezier. Zij geeft les aan een groep op niveau A1 en aan een groep op niveau A2. De niveau A1 – lessen zijn op de woensdag van 19:00 tot 20:30 uur. De niveau A2 lessen verzorgt zij op woensdag van 20:30 tot 22:00 uur. De cursisten werken onder andere uit het boek Caminos.

Info en aanmelden voor de A1-groep via triggr.nu/agenda/spaans-a1-4
Info en aanmelden voor de A2-groep via triggr.nu/agenda/spaans-a2-4

nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?