Foto: Pixabay

Stichting !Triggr uit Ter Aar gaat in samenwerking met de Delemarre Chess Academy schaaklessen organiseren voor volwassenen. Onder leiding van Andrzej Pietrow – gediplomeerd schaaktrainer van de KNSB – krijgen deelnemers schaaktraining in een groep van 8 tot 12 deelnemers. De cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in schaken of al kan schaken.

Na eerder succes gaat stichting !Triggr uit Ter Aar in samenwerking met de Delemarre Chess Acadamy vanaf 2019-2020 schaaklessen organiseren voor volwassenen in de omgeving van Ter Aar. Elk week zal er één uur schaakles gegeven worden. De deelnemers krijgen uitleg en gaan vervolgens samen aan de slag met de stof met als doel om ‘een nog betere partij te kunnen schaken’.

Lees ook: Filmavond 12 september: ‘If Beale Street could Talk’ in Kaleidskoop

De schaaklessen worden gegeven door Andrzej Pietrow, een enthousiaste en ervaren schaaktrainer die tevens gediplomeerd schaaktrainer is van de KNSB. Eind september wordt er gestart met een opstartcursus, waarna !Triggr de cursus voort zal zetten als het een succes blijkt te zijn. De kosten zijn € 35,- per deelnemer. De cursus bestaat in totaal uit zes lessen die plaatsvinden op donderdagen tussen 18.30 en 19.30 uur.

Inschrijven kan onder vermelding van naam tot en met 19 september bij Robbert van Dijkhuizen via robbert@vand.nl. Bij de inschrijving verzoekt !Triggr ook graag ook het niveau erbij te vermelden en eventuele voorkeuren.