Samen Beter Nieuwkoop enthousiast over nieuw park bij Driekoppenland

samen beter nieuwkoop park driekoppenland

Raadslid Wilfred Geerlof (l.) en wethouder Guus Elkhuizen. © Samen Beter Nieuwkoop

Middenin de toekomstige Noordense wijk Driekoppenland komt een nieuw park. Het park zal voorzien worden van bomen, diverse planten en speelmogelijkheden voor iedere leeftijd. Ook rustpunten en waterpartijen zullen naar verwachting terug te vinden zijn in deze groene oase. Wilfred Geerlof en Guus Elkhuizen zijn namens Samen Beter Nieuwkoop enthousiast over dit park.

“In het dorp Noorden zijn er in een kort tijdsbestek veel mooie nieuwe ontwikkelingen. Verbeterde wegen, een verfraaid dorpsplein en de nieuwe woonwijk DrieKoppenland”, aldus een trotse Samen Beter Nieuwkoop wethouder Guus Elkhuizen.

Ook raadslid Wilfred Geerlof is enthousiast:  “Een groen oase met beplanting, bomen, speelmogelijkheden voor iedere leeftijd, wandelpaden, rustpunten en waterpartijen. Dit park wordt voor iedereen toegankelijk en daarmee een enorme aanwinst voor heel Noorden”.

ZIE OOK

Nieuwbouwproject Noorden is voor de moderne mens

Fietsers kunnen strakjes makkelijk van en naar andere dorpen, terwijl ze kunnen genieten van dit park. Aan de rand van het park komt namelijk een fietspad richting de ‘rooie dijk’ naar Zevenhoven, de Noordse Buurt en de verschillende recreatieparken.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?