Reisbureau The Travel Club Wendy Touw 12,5 jaar 

Wendy Touw, eigenaresse van The Travel Club Ter Aar, komt al 12,5 jaar bij klanten om persoonlijk reisadvies te geven: “Ik boek en adviseer reizen over de hele wereld en ontzorg de klanten volledig.”

Het was en is een turbulent jaar voor de reisbranche en toch ziet Wendy Touw een zeer goede toekomst tegemoet. Reisketens in de omgeving stoppen, maar doordat zij geen personeel of huurkantoor heeft, kan ze laagdrempelig op afspraak langskomen bij de reizigers. “Mensen willen één contactpersoon die met ze meedenkt voor, tijdens en na de vakantie. Ik geef ze een persoonlijk reisadvies en neem de inreisbeperkingen per bestemming met ze door. Een internationaal QR-code is namelijk niet altijd voldoend, elke bestemming mag zijn eigen regels bepalen.” 

Het reisadvies is versoepeld en we kunnen weer op reis. “Er zijn zo veel redenen om wél te reizen deze zomer. Het brengt je echt even helemaal los van je dagelijkse leven, je laat je werk even voor wat het is en geniet van het samenzijn met familie. En buitenlandse gerechten smaken toch echt het allerbest op een terras in het land van herkomst.”


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?