Fuik Nieuwkoop verzorgt voor de tweede keer samen met Gemeente Nieuwkoop op oudejaarsavond een Pubquiz. Ook verzorgt zij een talkshow met sprekers.

Presentator van de avond is Tom Baltus. Sprekers zijn topschaatser Beau Snellink uit Noorden en burgemeester Robbert-Jan van Duijn.

Met de Pubquiz zijn diverse prijzen te winnen, zoals een Nintendo Switch OLED, een Tefal Airfryer, een JBL Flip 5 en twee borrelplanken van de Nieuwkoopse Lekkernij.

Kan een afbeelding zijn van de tekst '"OUD & NIEUWKOOP" QUIZ & TALKSHOW 31 DECEMBER VAN 22:30 TOT 01:00 WWW.FUIKNIEUWKOOP.NL'

Hoe speel je mee?

De quiz kan meegespeeld worden door iedereen via Kahoot. Alleen inwoners van gemeente Nieuwkoop maken kans op de prijzen. Zet een laptop/computer neer met de livestream op www.fuiknieuwkoop.nl om de vragen te volgen. Via je telefoon kun je je aanmelden op www.kahoot.it. Op de avond zelf geeft de organisatie een code in de livestream waarmee je kunt inloggen op de quiz. Vul je echte naam en achternaam in. Zo controleert Fuik of je uit Nieuwkoop komt.

De “Oud & Nieuwkoop” Quiz & Talkshow kan gevolgd en gespeeld worden van 22:30 tot 1:00 uur. De prijswinnaars worden op 1 januari om 16:00 bekend gemaakt via de Facebookpagina van Fuik Nieuwkoop.