Politie zoekt getuigen van verkeersruzie op de Meidoornlaan

mishandeling meidoornlaan verkeersruzie nieuwkoop

Foto: Ter illustratie, Pixabay

Politie Kaag en Braassem doet een getuigenoproep voor een verkeersruzie op de Meidoornlaan op dinsdag 29 oktober. De ruzie eindigde rond 20.10 uur in een mishandeling. Volgens de aangever – de bestuurder van een grijze Mazda – was het voertuig een Landrover en was deze voorzien van een Belgisch kenteken.

De ruzie begon rond 20.00 uur bij het invoegen bij het kruispunt van de N207 en de Oranje Nassausingel. Nadat de bestuurders achter elkaar aan reden, sloegen zij bij de rotonde met de N207 en de N231 af richting Nieuwkoop. Op de rotonde bij de Kennedyplein zou er meerdere rondjes achter elkaar aan gereden zijn, waarna de verkeersruzie eindigde in een mishandeling op de Meidoornlaan, nabij de bomenwijk.

Lees ook: Politie is op zoek naar getuigen van een ongeval met fietser in Woerdense Verlaat

Degenen die getuigen zijn geweest van de verkeersruzie of mishandeling, worden opgeroepen zich te melden. Dit kan door contact op te nemen met Politie Kaag & Braassem via 0900-8844 of via een privébericht op Facebook, onder vermelding van registratienummer 2019302507. Anoniem melden kan via 0800-7000.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?