Beeld: Patricia Hoogervorst (l.) en Sandra van Loenen werken vanaf nu samen © 2GetherTeamcoaching

Patricia Hoogervorst en Sandra van Loenen, beiden teamcoaches, werken vanaf nu samen onder de naam 2GetherTeamcoaching. Ze bundelen hun jarenlange kennis en ervaring voor het begeleiden van allerlei soorten teams. 

Patricia en Sandra hebben al jaren een eigen coachingspraktijk. Zij ontmoetten elkaar in 2015 tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.). Nu hebben ze de knoop doorgehakt en gaan ze hun krachten bundelen onder de naam 2GetherTeamcoaching.

Met het inschakelen van 2GetherTeamcoaching krijgen organisaties medewerkers die leren ontdekken wat hun eigen talenten zijn. Door de coaching ontstaan er productieve teams van mensen die op elkaar kunnen bouwen. “Teams die zich niet bezig hoeven te houden met onderlinge machtsstrijd of andere dingen die onrust veroorzaken, maar gericht zijn op samenwerken, groei en verbinding”, belooft het coachingsbedrijf uit Ter Aar.

ZIE OOK

Hoe Nieuwkoper Jim samen met Nick mensen online begeleidt met persoonlijke doelen

On Tour
Het Ter Aarse coachingbedrijf komt gelijk met een interessante actie. Patricia en Sandra laten namelijk weten ‘ On Tour’ te gaan om bedrijven, organisaties en teams te bezoeken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het kan slim zijn om de twee uit te nodigen: “Als je ons uitnodigt voor een gesprek ontvang je in ieder geval een waardevolle team inspiratiebox”, aldus Patricia en Sandra.

2GetherTeamcoaching is te bereiken via 06-27352224 (Patricia Hoogervorst) of via 0622414524 (Sandra van Loenen). Ook kan er contact opgenomen via info@2getherteamcoaching.nl.