Panna Knock Out workshops én Nieuwkoops kampioenschap bij SV Nieuwkoop

Sportvereniging Nieuwkoop aan de Ladderhaak houdt vrijdag 23 en 30 april Panna Knock Out workshops. De workshops worden verzorgd door tweevoudig wereldkampioen Nasser el Jackson. Vrijdag 30 april vindt daarnaast het Nieuwkoopse Panna Knock Out Kampioenschap plaats.

De workshops zijn op beide vrijdagen tussen 13:00 en 18:00 uur. Elke workshop duurt een uur en er kunnen maximaal vijftien kinderen per workshop meedoen. Zij worden verdeeld in de leeftijdscategorieën 7 tot en met 13 jaar en 13 tot en met 18 jaar. Deelname is gratis en inschrijven kan door te mailen naar w.dewaal@nieuwkoop.nl.

Tijdens de workshops krijgen de deelnemers een demonstratie panna te zien, zij leren pannamoves, functionele passeerbewegingen, freestyle moves en tips & tricks en na de workshop ontvangen alle deelnemers een officieel Panna Ko Certificaat.

Programma workshops:

  • Workshop 1: 13:00-14:00 uur
  • Workshop 2: 14:15-15:15 uur
  • Workshop 3: 15:45-16:45 uur
  • Workshop 4: 17:00-18:00 uur
Nieuwkoopse Kampioenschappen

Daarnaast worden op vrijdag 30 april de Nieuwkoopse Panna Knock Out Kampioenschappen gespeeld. De grootste talenten nemen het hierbij in twee categorieën op tegen elkaar. De groep 8 tot en met 13 jaar en de groep 14 tot en met 27 jaar. De winnaars kwalificeren zich voor het NK Panna Knock Out. Wie na drie minuten de meeste doelpunten heeft gemaakt, wint. Maar ook hier draait het om skills dus een panna = Knock Out. Deelname aan deze kampioenschappen is gratis.

Helpende handen

Voor 30 april is SV Nieuwkoop op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen bij het evenement. Gezocht worden jongeren die de wedstrijdleiding willen ondersteunen, willen helpen bij de entree of scheidsrechter willen zijn bij het toernooi. Opgeven daarvoor kan ook via het eerdere e-mailadres.

Vanwege de coronamaatregelen zijn beide dagen geen toeschouwers welkom op het complex.

www.svnieuwkoop.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?