Made by Pru had vorig jaar werk in de etalage op het Vosholplein hangen. ©Facebook Made by Pru

De !Triggr Kunstweken komen er weer aan. Van 18 juni tot en met 2 juli kun je weer op verschillende plaatsen in en om Ter Aar kunst bekijken, bewonderen en luisteren naar muziek.

Vorig jaar waren de Kunstweken in aangepaste vorm te bezoeken. Heel wat middenstanders in Ter Aar en omgeving boden kunstenaars ruimte in hun etalages om hun werken te tonen. Ook de kerken deden mee. En op het Lindenplein werd een aantal creatieve workshops georganiseerd.

Dit jaar kan !Triggr waarschijnlijk weer groot uitpakken. Veel is al geregeld, maar er kan nog zeker het een en ander bij. “Maak je zelf kunst en/of muziek, wil je een kunstzinnige workshop verzorgen of heb je een ander leuk idee dat past bij de Kunstweken, neem dan contact op met Stichting !Triggr via info@triggr.nu“, roept de organisatie iedereen op. “En speciaal voor de scholen in de omgeving, willen jullie weer een mooi kunstwerk laten meedoen tijdens de !Triggr Kunstweken, mail ook dan naar !Triggr.”

Creatief bij !Triggr

!Triggr verzorgt het hele jaar door activiteiten met kunst en creativiteit. Na de meivakantie start weer teken- en schilderles voor volwassenen. Op vrijdagen van 9:15 tot 11:45 uur verzorgt Anja Spooner Dekker deze lessenserie. Meer info is te vinden via deze link.

Ook begint maandag 9 mei een nieuwe tekenlessenserie voor de jeugd, onder leiding van Mariette du Maine. Deze lessen zijn op maandagen van 16:00 tot 17:30 uur. Informatie en info via deze link.

Op woensdag 6 en op zaterdag 9 april start een driedelige workshop Aboriginal Dots voor jeugd. Hierover plaatsten wij al een bericht.

Een Meubel Restyle workshop kun je op 15 mei bijwonen van 14:00 tot 17:00 uur. Neem je eigen meubel(tje) mee naar deze workshop. Aanwezig zijn verf en andere materialen waarmee je van je eigen, misschien verouderde, meubel weer iets hips maakt. Marielle van De Sfeerfabriek begeleidt deze workshop. Info en opgeven, klik op deze link.

Open Atelier

Tot slot, elke derde donderdag van de maand kun je gratis meedoen aan het Open Atelier met elke keer een nieuwe creatieve activiteit. Het Open Atelier is van 10:00 tot 12:00 uur, een plekje reserveren kan via de agenda van !Triggr.