Outdoor escape room Deadline nu ook in Ter Aar te spelen

escape rooms ter aar deadline

Foto: Ter illustratie. © Pixabay

Escape Rooms Ter Aar vult haar spellen aan met Deadline, een outdoor escape room met het centrum van een binnenstad als decor. Binnen twee uur dienen de spelers een fictief virus te stoppen, om daarmee de binnenstad te redden tegen een kwaadwillige activist. Er wordt in teams van twee tegen elkaar gestreden. Kosten bedragen € 12,50 per persoon.

Het is inmiddels de vijfde escape room die Escape Rooms Ter Aar toevoegt aan haar portfolio. Deadline is de eerste outdoor-variant in Ter Aar: deze vindt buiten plaats, waardoor een borreltje voor of na de escape room prima mogelijk is. Waar Deadline eerst enkel in Alphen aan den Rijn te spelen was, kan men voor deze escape-ervaring nu ook terecht in Ter Aar.

Lees ook: Workshop kerstkussen maken bij Sportcentrum Nieuwkoop

De escape room duurt tussen de 60 en 120 minuten. Er wordt gespeeld in twee teams, bestaande uit 4 tot 6 personen. Elk team dient zelf te zorgen voor een smartphone, die nodig is tijdens deze outdoor escape room. “Deze outdoor escape room is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie zo snel mogelijk willen finishen of tegen andere teams strijden en het ook tegen de tijd opnemen!”, aldus Escape Rooms Ter Aar op haar website.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?