Opvallend: nieuwjaarsfeest IJzersterk gaat toch niet door

ijzersterk nieuwjaarsfeest gaat niet door

Nieuwjaarsfeest IJzersterk kan dit jaar vanwege verschillende redenen niet doorgaan. Dit laat de organisatie vandaag weten op social media. Eerder deze maand kondigde de organisator – Nieuwkoop Events – het feest aan, de locatie zou nog bekend gemaakt gaan worden. De eerder aangemaakte evenementenpagina op Facebook is inmiddels verwijderd.

Vrienden en vriendinnen, helaas brengen wij slecht nieuws… IJzersterk gaat dit jaar niet door. We hoopten op een episch feest maar dit kan door verschillende redenen niet doorgaan. 1000x sorry hiervoor“, aldus Nieuwkoop Events op haar Facebookpagina. De redenen waarom het IJzersterk nieuwjaarsfeest dit jaar niet door kan gaan, zijn het niet krijgen van een vergunning en het niet kunnen vinden van een geschikte locatie, meldt Nieuwkoop Events aan deze site.

Lees ook: Nieuwjaarsfeest bij Sportcentrum Nieuwkoop: 25+ Nieuwjaars Fuifje

Het zou de vierde keer worden dat IJzersterk gevierd zou worden in Nieuwkoop: een nieuwjaarsfeest dat de drie eerdere edities veel bezoekers trok. “Het leukste feest tijdens de jaarwisseling is weer terug! Mis je kans niet om onder het genot van onbeperkte drankjes en de lekkerste muziek, al je vrienden en vriendinnen uit de regio een top Nieuwjaar te wensen“, meldde Nieuwkoop Events begin deze maand op social media.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?