Opnieuw schilderlessen bij Stichting !Triggr in Ter Aar

schilderlessen stichting triggr

Opnieuw worden er teken- en schilderlessen gegeven bij stichting !Triggr. Er worden vele technieken beoefend, waaronder schetsen, acryl schilderen en aquarel. In tegenstelling tot vorige edities, kunnen gegadigden ook op donderdagmiddagen komen tekenen en schilderen. De lessen worden gegeven door Anja Spooner en beginnen vanaf 5 september.

Beter leren tekenen of schilderen? Dan is dit je kans: vanaf donderdag 5 september beginnen de teken- en schilderlessen weer bij stichting !Triggr. Tijdens de lessen, onder leiding van Anja Spooner, maakt men kennis met verschillende technieken: tekenen, aquarel, acrylverf, olieverf en gemende schildertechnieken. Met gemengde schildertechnieken, ook wel Mixed Media genoemd, leert men schilderen met diverse materialen. Zo wordt er geschilderd en gebruikt gemaakt van bijvoorbeeld een spons, paletmes en verbandgaas.

Lees ook: Opnieuw D-Beatz Danslessen bij stichting !Triggr

Iedereen kan zich opgeven voor de lessen: “Deze lessen zijn voor beginners en gevorderden“, aldus !Triggr. De lessen vinden plaats bij 4 deelnemers of meer en zijn op donderdagen van 13.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.15 tot 11.45 uur. De prijzen zijn inclusief schildermaterialen en een kopje koffie of thee.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?