Opening Vomar Ter Aar op zaterdag 2 november: alles wat je moet weten

opening vomar ter aar

Op zaterdag 2 november is het dan eindelijk zover: de nieuwe Vomar opent dan officieel haar deuren. De gehele dag organiseert de nieuwe supermarkt in Ter Aar diverse activiteiten. Zo is er een speciale voetbalmuur – waarmee de winkel ook ‘opengeschoten’ wordt – en kunnen bezoekers genieten van gratis hapjes en drankjes van verschillende foodtrucks op het terrein. Ook zal Marco de Hollander een gratis concert geven en maken klanten kans op een minuut gratis winkelen.

De feestelijke dag wordt geopend met een zogeheten voetbalmuur, waarmee  pupillen van TAVV al schietend de nieuwe supermarkt in Ter Aar om 9.00 uur symbolisch openen. Deze voetbalmuur blijft de hele dag staan, zodat ook andere bezoekers hun voetbalkunsten kunnen laten zien.

Tijdens de opening zullen er op het terrein van de nieuwe Vomar in Ter Aar ook verschillende foodtrucks aanwezig zijn waar bezoekers kunnen genieten van onder andere tosti’s, smoothies en warme chocolademelk. Met vegetariërs wordt rekening gehouden: bij de foodtruck van Vivera kan men een vegetarische shoarmawrap krijgen.

Lees ook: Nieuwe Vomar in Ter Aar opent op 2 november haar deuren

De eerste honderd klanten van de nieuwe Vomar krijgen een gratis appeltaartje bij een minimale besteding van € 15,-. Degenen die niet behoren tot de eerste honderd hoeven niet te treuren: zij krijgen op 2 en 3 november een voucher bij een minimale besteding van € 10,-, waarmee zij een gratis punt appeltaart krijgen bij aankoop van een kopje koffie of thee. Elke klant met een minimale besteding van € 15,- mag tevens draaien aan een rad om kans te maken op mooie prijzen, met een minuut gratis winkelen als hoofdprijs.

Om 14.00 uur treedt zanger en presentator Marco de Hollander uit Ter Aar een half uur op: gedurende een half uur geeft hij een concert waar alle Vomar klanten gratis van kunnen genieten. Ook kunnen kinderen van 14.00 tot 14.45 uur op de foto met Buurman & Buurman.

Gratis sparen voor Intratuin cadeaukaart

Klanten kunnen gratis sparen voor een Intratuin cadeaukaart ter waarde van € 10,-. Van zaterdag 2 t/m zaterdag 30 november krijgen klanten bij elke € 15,- een zegel. Met 10 spaarzegels is er sprake van een volle spaarkaart en kan deze bij Intratuin Ter aar ingeleverd worden voor een cadeaukaart van € 10,-.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?