Het is de laatste week van de zomervakantie. In Ter Aar kunnen de kinderen normaliter meedoen aan de Kindervakantiespelen. Door de vele coronabeperkingen heeft KVS Ter Aar besloten geen huttenbouw te organiseren, maar speurtochten uit te zetten.

ZIE EERDER:
Speurtocht in Ter Aar vervangt huttenbouwweek

De organisatie heeft twee speurtochten uitgezet. Een speurtocht waarbij gezocht mag worden naar handjes. “Zoek alle handjes met de bijbehorende letters”, is op de Facebookpagina van KVS Ter Aar te lezen. “Het zijn 24 handjes die in willekeurige volgorde in de wijk (zie kaartje verderop) hangen. Het nummer op het kaartje geeft aan welke letter het is. Dus neem pen en papier mee om alle letters te noteren.”

QR-code speurtocht

De tweede speurtocht is een QR-code speurtocht. “Deze speurtocht kan alleen gespeeld worden met een QR-lezer op een mobiel apparaat (telefoon of tablet). Scan de QR-code en zoek het goede antwoord op de meerkeuzevraag. De letter die voor het juiste antwoord staat, is de letter die je moet gebruiken. Ook hier staat op welke plek deze ingevuld kan/moet worden. Er zijn 25 QR-codes opgehangen in de wijk. Ook hier is pen en papier dus handig.”

Heb je het juiste woord gevonden? Mail deze dan naar info@kvs-teraar.nl met je naam en adres. Of stuur deze in een persoonlijk berichtje via de KVS Ter Aar-Facebookpagina. “Vrijdag 27 augustus kiezen wij uit de goede antwoorden een aantal prijswinnaars.”

Speurgebied

 

Het speurgebied

Het speurgebied beslaat het Argonnepark tot de Mijsstraat en de Aalscholverlaan. “Aanmelden is niet nodig. Je kunt de speurtocht doen op elk gewenst tijdstip tot en met vrijdag 27 augustus.”