Oliebollen kopen in Nieuwkoop: dit is mogelijk!

oliebollen kopen in nieuwkoop

Net als elk ander jaar heeft De Nieuwkoper onderzoek gedaan naar de verschillende kooplocaties voor oliebollen in Nieuwkoop. Zo staat er voor Jumbo Nieuwkoop vanaf nu een oliebollenkraam, maar kun je natuurlijk ook een zak lekkers voor oudjaarsdag bij Albert Heijn scoren. Oliebollen kopen in Nieuwkoop? Hier kun je terecht!

Jumbo Nieuwkoop

Voor de supermarkt van Jumbo Nieuwkoop ontdek je tot en met oudjaarsdag een oliebollenkraam. In samenwerking met Patisserie Prenger uit Amstelveen kun je er oliebollen en appelbeignets kopen die elke ochtend versgebakken worden. “Kom genieten van onze overheerlijke oliebollen!“, klinkt Jumbo Nieuwkoop uitnodigend.

Albert Heijn Nieuwkoop

Bij Albert Heijn Nieuwkoop kun je terecht voor AH Excellent gevulde oliebollen in ‘bakzak’. De oliebollen zijn van de bakkerij en gevuld met rozijnen, krenten en appel. Ze zijn verkrijgbaar vanaf vandaag in een zak van 10 stuks. Ook scoor je er AH Excellent appelbeignets met kaneelsuiker. Deze worden aangeboden in een pak van 4 stuks. “Mooie bubbel erbij en je bent alweer klaar voor oudejaarsavond“, meldt Albert Heijn.

Café ’t Praathuis

Al enige tijd biedt Café ’t Praathuis op het Zuideinde verse lekkernijen aan. Ook tot 31 december vanaf 12.00 uur kun je bij het café op Zuideinde tijdelijk terecht voor oliebollen. Daarnaast ben je ook aan het juiste adres voor versgebakken wafels, frietjes en warme dranken.

Oliebollenkraam Ter Aar

Net als elk ander jaar staat de oliebollenkraam weer voor Intratuin op het parkeerterrein. Bij de kraam ontdek je op 30 en 31 december oliebollen, krentenbollen, berlinerbollen, rumrozijnenbollen, appelflappen én appelbeignets. De Oliebollenkraam in Ter Aar vraagt wel om contant geld mee te nemen, omdat haar pinautomaat de laatste tijd meermaals een storing heeft. “Zo voorkomen we lange rijen bij de kassa“, aldus de kraam.

Bakker De Kruijf

Bakker De Kruijf biedt de mogelijkheid om te bestellen, zodat je strakjes niet misgrijpt. Met een speciaal bestelformulier kun je aangeven wat je wil ophalen in de winkel. De bestelling kan ook doorgegeven worden in de webshop van Bakker De Kruijf. Vanzelfsprekend kun je hier terecht voor versgebakken oliebollen en appelflappen. 

Meer oliebollen kopen in Nieuwkoop?

Hebben wij een locatie voor oliebollen kopen in Nieuwkoop over het hoofd gezien? Laat het weten en tip de redactie, zodat wij onze lijst kunnen aanvullen. Benieuwd wanneer je nog snel de laatste boodschapjes kunt doen voor oudjaarsdag? Bekijk dan hier de openingstijden van supermarkten in Nieuwkoop tijdens Oud & Nieuw.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?