Het bord links naast kampioensteam NSV4 in 2019 laat zien dat iedereen welkom is op de vereniging. ©NSV46.nl

De Noordense Sportvereniging ’46 wil graag laten zien wat zij allemaal doet als vereniging, maar ook voor gehele buurtgemeenschap Noorden. Gelukkig mogen we (bijna) weer normaal sporten, naar sportende kinderen of voetbalwedstrijden kijken en een drankje halen bij de bar.

Inmiddels zijn er nieuwe inwoners in Noorden komen wonen. “Wij willen deze (nieuwe) bewoners graag welkom heten in ons mooie ‘koeten’dorp”, aldus Arjan de Jong van NSV’46. “Onlangs hebben al deze bewoners een flyer in de bus gekregen. Hiermee worden ze van harte uitgenodigd om op zaterdag 9 oktober rondom de wedstrijd NSV’46 – Alphense Boys ons sportpark te bezoeken.”

De flyer die nieuwe bewoners in de brievenbus hebben gevonden. ©NSV’4

Veel mensen uit Noorden en omgeving brengen hun vrije tijd door bij voetbalvereniging NSV’46. “De meesten om te voetballen, anderen om te kaarten, darten of om gewoon gezellig af te spreken met elkaar. Onze vereniging is de plek om je snel thuis te voelen in ons dorp. Zelfs als je niet van voetballen houdt.”

Balletje trappen

Zaterdag 9 oktober verzorgt NSV’46 een bijeenkomst van 14:00 tot 17:00 uur speciaal voor alle nieuwe buurtbewoners. “Je ontmoet dan andere bewoners, ontdekt wat NSV’46 je kan bieden, je kunt een potje voetbal kijken of zelf even een balletje trappen, mocht je dat willen. Het is voor jong en oud.”

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar IkKomOok@nsv46.nl. Vermeld daarbij naam en het aantal personen.

Coronapas

NSV’46 beschikt over een horecadeel, zij heeft de kantine zo ingericht dat voor afhalen geen coronatoegangsbewijs nodig is.