NSV’46 stelt jubileumfeest een jaar uit

De leden Willem Vork, Henk van der Peet en Arjan de Jong van het jubileumcomité. ©Grace Mooy-Broekens

Het was onvermijdelijk, NSV’46 – de Noordense SportVereniging’46 – moet haar 75-jarige jubileumfeest uitstellen. “Want in Noorden is een feest pas een feest als we dit ook echt met zijn allen kunnen vieren”, aldus de jubileumcommissie.

Besloten is het jubileumfeest een heel jaar uit te stellen, omdat alles rondom corona nog enorm onzeker is en omdat er qua organisatie het nodige geregeld moet worden en dat momenteel niet kan. “Maar vooral het niet met zijn allen kunnen vieren, heeft de jubileumcommissie doen besluiten te wachten met het feest.”

“Wat in het vat zit, verzuurt niet dus alle festiviteiten schuiven we nu weliswaar door, maar in mei 2022 verwachten we dit ruimschoots goed te maken.
Met elkaar hebben we NSV’46 gebracht naar de club zoals die nu is en dit jubileum willen we dan ook echt met zijn allen vieren. En omdat ook niet zeker is of de jubileumviering in het najaar, of bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen, wel doorgang kan vinden, is gekozen om de festiviteiten te verplaatsen naar mei 2022.”

Lees ook: NSV‘46 uit Noorden viert 75-jarig jubileum


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?