Nieuwveners kunnen weer geld pinnen: nieuwe pinbox aan de Muggenlaan

wanneer pinautomaat in nieuwkoop

Foto: De pinbox werd vorige week officieel geopend in het bijzijn van Antoinette Ingwersen. © Gemeente Nieuwkoop, Facebook

Goed nieuws voor inwoners van Nieuwveen: het dorp is sinds vorige week een pinbox rijker. Dankzij de komst van de pinbox kunnen Nieuwveners eindelijk weer geld pinnen in hun eigen dorp. Voorheen moesten ze hiervoor uitwijken naar een ander dorp, waar vaak alleen tussen bank-openingstijden gepind kan worden.

De pinbox is vorige week officieel geopend. De geldautomaat is geplaatst aan de Muggenlaan in Nieuwveen. Antoinette Ingwersen is blij met deze plaatsing: “De Nieuwveners kunnen weer gewoon in eigen dorp geld pinnen en daar ben ik erg blij mee”, aldus de Nieuwkoopse wethouder.

Lees ook:  Man vindt aanzienlijk geldbedrag in pinautomaat, politie zoekt eigenaar

Inwoners van gemeente Nieuwkoop reageren positief over de komst van de pinbox in Nieuwveen, maar vragen zich wel af wanneer en óf er ook zo’n mogelijkheid komt voor Nieuwkoop. “Helaas kun je in Nieuwkoop alleen nog maar tijdens bank-openingstijden contant geld pinnen”, reageert ene Jolette. Ook Freek zou het fijn vinden als er een zo’n pinbox in Nieuwkoop zou komen: “Voor een dorp met circa 9500 inwoners lijkt mij dat geen overbodige luxe.”


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?