Smart Brothers, een online marketing bedrijf dat werkzaam is in Nieuwkoop, richt haar pijlen nu ook op het geven van advies voor Cyber Security Software in de vorm van een nieuwe website. Het bedrijf van Nieuwkoopse ondernemers Bram en Robbert Tigchelaar heeft meerdere websites gericht op het adviseren van woongerelateerde producten, waarvan Woonartikel.nl en Smarthomeweb.nl twee voorbeelden zijn.

Met Beveiligingsguru.nl en VPNpower.nl willen de twee internet ondernemers uit Nieuwkoop hun portfolio gaan uitbreiden. “We merken dat cyber security vandaag de dag steeds belangrijker aan het worden is, maar dit veelal nog te moeilijk aangeboden wordt. Met Beveiligingsguru.nl en VPNpower.nl willen we hier verandering in brengen: net als bij Smarthomeweb.nl schrijven we in makkelijke taal wat de software precies inhoudt en welke men het beste kan kiezen“, aldus Robbert.

Lees ook: Dorpsplein Noorden wordt veiliger, aantrekkelijker en bruikbaarder

De websites beslaan grote pijlers als het gaat om een betere online beveiliging: beste VPN Provider, Beste Virusscanner en Beste wachtwoordmanager software. Er wordt op het moment van schrijven veelal onderzoek gedaan naar de beste keuzes voor elk apparaat, besturingssysteem, kenmerk en toepassing. Nieuwkoper.nl is ook in handen van Smart Brothers, maar staat los van de bedrijfsmatige activiteiten die verricht worden.