De parkeerplaats bij NSV’46 en tennisvereniging LTV is opgeknapt. Aannemer AW Rijneveld heeft het werk voor de zomervakantie afgerond.

EERDER:
Bouw laatste woningen en woonrijp maken DrieKoppenland en De Kuil in Noorden

Er is (komt) meer plek voor fietsen, een logischere wandelroute en de parkeerplaats heeft zijn groene karakter behouden. Dat is nog niet zichtbaar, het groen wordt namelijk in het plantseizoen (in het najaar) aangelegd. Ook zijn er na de zomervakantie nog kleine werkzaamheden en zet de aannemer de puntjes op de i.

DrieKoppenland

Op de woningbouwlocatie DrieKoppenland zijn alle woningen zo goed als klaar en wordt het laatste deel van de openbare ruimte in de wijk afgemaakt. Aannemer AW Rijneveld start in de week van 25 augustus met werkzaamheden in een deel van de Meerkoet en Waterhoen en legt de rijbaan aan. Aansluitend legt de aannemer de entree van DrieKoppenland aan. Aanwonenden ontvangen hierover een bewonersbrief.

Nieuw fietspad

Vanaf de nieuwe woonwijk DrieKoppenland, achter de tennis langs, kun je meteen naar de Molenweg fietsen of wandelen. De aansluiting van het fietspad op de woonwijk wordt na de zomervakantie aangelegd, maar door een tijdelijke oplossing kun je het fietspad wel al gebruiken.