Nieuw vervolg op Jumbo Bas Bobeldijk Poule: ‘Word de nieuwe Meestervoorspeller’

Beeld: Bas Bobeldijk trapt de nieuwe Jumbo Poule af en doet alvast wat voorspellingen met de glazen bol

Vanaf 19 september is het zover: dan gaat de nieuwe Jumbo Bas Bobeldijk Poule van start. In de vernieuwde Jumbo Poule worden gegadigden opgeroepen om de nieuwe ‘Meestervoorspeller’ te worden. Net als vorig jaar wordt er elke week € 50 Jumbo-shoptegoed uitgeloofd aan de weekwinnaar. De maandwinnaar krijgt vanuit JRM-reizen een waardecheque ter waarde van € 50. Word je de winnaar – dé nieuwe Meestervoorspeller –  van de hele poule? Dan ga je naar huis met een compleet verzorgde voetbalreis voor twee personen naar Engeland.

Het is inmiddels de tweede keer dat de Jumbo Poule georganiseerd wordt. Vorig jaar, de eerste keer, bleek het direct al een groot succes. Gert-Jan Pellegrom kwam als winnaar uit de bus en ontving onlangs verschillende prijzen. Vanwege het coronavirus kon de Jumbo Bas Bobeldijk Poule echter niet afgerond worden en ging de voetbalreis er ook niet uit. 

ZIE OOK

0172SPORT verloot exclusieve voetbal onder toppers in coronaperiode

“De naamgever van onze voetbalpoule is dus officieel niet onttroont, daar waar Bas in bovenstaand interview aangeeft dit wél graag ziet gebeuren. Daarom biedt hij dit seizoen iedereen een nieuwe kans om zich te kronen tot ‘Meestervoorspeller’. Om de ‘concurrentie’ meer kansen te bieden introduceert hij een nieuw item in de poule, de zogeheten ‘Jumbo wedstrijd van de week’. Iedere week selecteert Bas een wedstrijd die goed is voor dubbele punten!”, aldus 0172sport.nl.

ZIE OOK

Bas Bobeldijk als Koning TOTO in lokale voetbaltoto

De Jumbo Bas Bobeldijk Poule gaat 19 september 2020 van start. De uitslagen van 190 wedstrijden kunnen ingevuld worden en wijzigingen kunnen tot één uur voor de aftrap doorgegeven worden. Ook zijn er – net als vorig jaar – weer bonusvragen en een benaderingsvraag. Aanmelden is geheel gratis en kan op de website van 0172Sport.nl.