©LIVINGmemories fotografie

Manuella Slof van LIVINGmemories fotografie verzorgt zaterdag 20 maart (VOL) en zaterdag 27 maart unieke mini fotoshoots met lammetjes op de boerderij voor kinderen uit gemeente Nieuwkoop.

De lente komt eraan en de eerste lammetjes zijn geboren. Manuella Slof: “Ik dacht, hoe leuk zou het zijn als kinderen die lieve bolletjes wol kunnen knuffelen én dat ik daarvan voor hun ouders dan mooie foto’s zou maken. En dus heb ik Sandra Hartveld, eigenaresse van een boerderij aan de Ringdijk in Ter Aar benaderd en zij was direct enthousiast.”

Op 20 en 27 maart  kunnen kinderen met hun broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje op afspraak langskomen op de boerderij. Kosten zijn 30 euro, hierbij zit een afdruk – keuze uit kleur en zwartwit – in het formaat 20×30 cm.

Omdat het op locatie is, is er een beperkt aantal shoots beschikbaar. Alles gebeurt volgens de RIVM richtlijnen. Een mini fotoshoot boeken, kan door een mail te sturen naar livingmemories@live.nl of middels een appje naar 06-41573549.

www.livingmemories.nl