MijnTafel winkel binnenkort te vinden in Nieuwkoop

ingerichte tafel mijntafel nieuwkoop

Foto: © MijnTafel Nieuwkoop

Binnenkort zal MijnTafel een nieuwe winkel openen in Nieuwkoop. Bij het landelijke concept kan er een tafel gehuurd worden door particulieren of kleine ondernemers om laagdrempelig hun artikelen aan te kunnen bieden. Er is op deze manier constant sprake van een wisselend assortiment in de winkel.

Er komt binnenkort een nieuwe winkel bij in Nieuwkoop: MijnTafel. De winkel is gevuld met tafels met veel verschillende artikelen of kunstwerken. Om artikelen aan te kunnen bieden kunnen zij een tafel huren in de winkel en hierop hun aanbod uitstallen.

Lees ook: Wie verdient de Vrijwilligersprijs in de Gemeente Nieuwkoop?

Naar verwachting wordt MijnTafel Nieuwkoop begin augustus geopend op de Dorpstraat. Op Facebook zijn al enkele keren updates geplaatst van de verbouwing van de winkel.

MijnTafel is een Fins concept waarbij tweedehands, nieuwe of gebruikte artikelen aangeboden kunnen worden door particulieren of kleine ondernemers. Zij huren een tafel voor een bepaalde periode, waarna zij hun artikelen tegen een eigen prijs kunnen aanbieden. Op elk moment kunnen zij de tafel opnieuw inrichten of voorzien van artikelen. Op de website van MijnTafel kunnen geïnteresseerden alvast een tafel reserveren.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?