Mandarin blij om weer open te zijn: “Een heerlijk eerste week”

restaurant mandarin weer open

Beeld: Er wordt weer genoten op het terras bij Mandarin. © Mandarin

Hoe is het om na een maandenlange sluiting vanwege het coronavirus weer open te zijn? Heerlijk, als je het Janny Man van de Mandarin vraagt. Sinds kort zijn de deuren van het specialiteitenrestaurant op het Reghthuysplein weer geopend. Intussen zijn er veel vertrouwde gezichten langsgekomen en ontving het restaurant positieve reacties op haar vernieuwde concept.

De Mandarin besloot niet gelijk na de versoepeling van de corona-maatregelen op 1 juni haar deuren te openen, maar wachtte tot 17 juni om hectiek te voorkomen. Nu het restaurant er alweer een ruime week op heeft zitten, spreekt eigenaresse Janny Man van een heerlijke eerste week: “Blij dat we weer mogen! Wat een heerlijk eerste week hebben we mogen ervaren. We hebben afgelopen week zelfs drie keer een 5 sterren beoordeling gekregen via Google review!”, meldt Janny vol trots aan De Nieuwkoper.

Op Facebook is men ook enthousiast. “Was zondag weer heerlijk Janny tot snel”, meldt ene Jack. Andere kijken er weer naar uit om weer aan te schuiven: “Trots op jou en je team! Ik kom snel weer lekker eten!” en “Tot gauw!” klinkt het in de reacties.

ZIE OOK

Over precies een week opent De Mandarin haar deuren weer: ‘We kunnen niet wachten’

Dim Sum Festival
Eerder wist De Nieuwkoper te melden dat Mandarin Nieuwkoop met een nieuw concept zou komen na de opening: Dim Sum Festival. Het dim-sum concept is vernieuwd, omdat de maatregelen van het RIVM met de oude opzetting niet gehandhaafd zouden kunnen worden.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?