Locatie verkiezing Ondernemer van het Jaar noodgedwongen gewijzigd

ondernemer van het jaar verkiezing locatie

De locatie verkiezing Ondernemer van het Jaar is noodgedwongen gewijzigd. De directie van Ipse de Bruggen heeft besloten om geen groepen mensen meer op het terrein toe te laten, uit voorzorg voor de kwetsbare bewoners, meldt VON. Groepsaccommodatie Het Zwaluwnest in Ter Aar helpt de Verenigde Ondernemers uit de brand en heeft last-minute gezorgd voor een alternatieve locatie.

Op 11 maart 2020 vindt de jaarlijkse feestavond van de Ondernemer van het Jaar verkiezing niet plaats bij de Ipse de Bruggen, maar bij Het Zwaluwnest in Ter Aar. Dit meldt de organisatie, Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON), vanavond op Facebook. “Uit voorzorg voor de kwetsbare bewoners van Ipse de Bruggen heeft de directie besloten om geen groepen mensen meer op het terrein toe te laten”, meldt VON aan De Nieuwkoper.

Lees ook: Video: Promotiefilmpje drie finalisten Ondernemer van het Jaar 2020

Tijdens de feestelijke avond wordt bekend wie er met de titel Ondernemer van het jaar vandoor gaat. De strijd gaat tussen finalisten Restaurant Mandarin, Eyecatcher B.V. en kinderdagverblijf Polderpret. Na een presentatie van de finalisten wordt door middel van een algemene stemming de uiteindelijke winnaar gekozen. Burgemeester Robbert-Jan van Duijn reikt dan de trofee uit.

 Accommodatie ’t Zwaluwnest is te vinden aan de Korteraarseweg 162 in Ter Aar. “Wij verwelkomen u daar graag”, aldus de organisatie. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?