Lekkernijen to go in Noorden: Poffertjeskraam bij ’t Leeuwtje

Bistro ’t Leeuwtje in Noorden laat zich door de horecasluiting niet uit het veld slaan. Sinds begin december heeft de bistro een poffertjeskraam voor de deur staan die van 11:00 tot 17:30 uur geopend is voor To go lekkernijen.

We halen het lekkers van de wintersport maar hierheen“, was de gedachte van ’t Leeuwtje wegens alle maatregelen. In de kraam worden poffertjes verkocht, maar ook warme wafels, kaiserschmarrn (een luchtige variatie op de Hollandse pannenkoek), warme broodjes, flammkuchen, emmertjes soep (van Anja), verse patat in een puntzak en gegrilde kippetjes. Verder zijn er verschillende soorten huisgemaakte taarten en aan warme dranken koffie, glühwein en warme chocolademelk.

De poffertjeskraam bij Bistro ’t Leeuwtje. ©Facebook

Ook leuk is de De Leeuwtje vers tas. Een tas met onder andere stoofpeertjes, een stamppotje en een verse 1 persoonsmaaltijd voor oma of bijvoorbeeld die oude alleenstaande man in de straat. De tas is te bestellen via 06-21628327.

En om het thuis nog gezelliger te maken, zijn er borrelplanken. “Met sashimi, veel vis of juist niet. Lekker veel kaas, geen kaas of juist veel hammetjes. Het is jouw feest!” schrijft ’t Leeuwtje op haar Facebookpagina.

Jouw verhaal 

Ben jij een Nieuwkoopse ondernemer die zich door corona niet uit het veld heeft laten slaan en creatieve oplossingen heeft bedacht om geld te verdienen, vertel ons jouw verhaal.
Welke stappen heb je ondernomen, welke aanpassingen heb je gedaan; laat het weten via redactie@nieuwkoper.nl.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?