Het Volkswagen busje dat ingezet kan worden bij alle uitvaarten in de Rijn- en Veenstreek. ©Könst & Dunweg

Könst & Dunweg heeft een prachtige, bijzondere rouwauto erbij: de klassieke Volkswagen Bus. De bus komt uit Brazilië en dateert uit 1973.

Vorig jaar is de Volkswagen bus door Dunweg naar Nederland gehaald en hier volledig gereviseerd en opgeknapt. Deze bus is het busje der busjes. Dit iconische Volkswagen busje is wereldberoemd en heel geliefd onder verzamelaars, nostalgische kampeerders en surfers.

Uitvaart op maat

Steeds vaker kiest men ervoor om een uitvaart geheel naar eigen wens te realiseren. Dat betreft niet alleen (natuur)begraven of cremeren, of welke hapjes worden geserveerd. Ook het kunnen kiezen van de juiste rouwauto hoort hierbij. “Met ons rouwbusje kan op een bijzondere en persoonlijke manier afscheid worden genomen”, aldus Könst & Dunweg. “Vanzelfsprekend beschikken we ook over regulier uitvaartvervoer in meerdere kleuren.”

Voor elke uitvaart

De Volkswagen bus kan voor elke uitvaart in de Rijn- en Veenstreek worden ingezet. “U kunt direct contact met ons opnemen voor het reserveren van de bus.”

De rouwauto is met chauffeur te huur, zodat alles probleemloos verloopt. De bus is bijna vijftig jaar oud en dit vraagt extra aandacht van de chauffeur. Lange afstanden rijden is niet wenselijk. Onder meer, omdat de maximaal snelheid 80 km per uur bedraagt.

Meer informatie

Wie meer informatie wenst te krijgen, kan contact opnemen met Könst & Dunweg via 0172-573220. Verder is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met uitvaartconsulent Adri van den Bergh. “Zij brengt samen met u uw uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart.”

Meer informatie:
Konstendunweg.nl/volkswagenbusje-als-rouwauto

LEES OOK:
Nu voor Later: Uw eigen wensenboekje