Könst & Dunweg bestaat 110 jaar; op de foto een rouwauto die het bedrijf vroeger inzette bij uitvaarten. ©Könst & Dunweg

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. Tot het einde van dit jaar ontvangt u van Könst & Dunweg een extra inleg van €110.

De kosten van een uitvaart lopen snel op. Als u uw familie en/of vrienden niet met deze rekeningen wilt opzadelen, dan raadt Könst & Dunweg aan om tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart. De opbouw van uw vermogen is gegarandeerd; in 2022 ontvangt u 1 procent rente, zo levert uw spaargeld ook nog iets op!

Wanneer u overlijdt, komt het volledige bedrag van het deposito direct vrij om de uitvaartkosten te betalen. Dit bedrag wordt aangevuld met de tot het overlijden opgebouwde rente. Zo bespaart u uw nabestaanden de financiële nasleep van een uitvaart.

“110 jaar Dunweg vieren we met 110 euro voor u”

Dunweg bestaat dit jaar 110 jaar en daarom ontvangt u een passend geschenk: €110 voor u, bij een storting in 2021 in het Depositofonds.

Voor iedereen

Het Dunweg Depositofonds is er voor iedereen en Könst & Dunweg  stelt geen gezondheidsvragen. Een deposito kan op elke leeftijd worden afgesloten, wat van belang is als u geen langlopende uitvaartverzekering kunt of wilt afsluiten.

Regel het nu

Heeft u vragen over uw uitvaart? Wij denken graag mee en inventariseren uw wensen en vragen. Neem vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op met Könst & Dunweg, voor meer informatie:

0172–573220
info@konstendunweg.nl