Beeld: De bidon is voorzien van alle logo’s van de onderwijsinstellingen op de Ladderhaak. © De Rietkraag

Nieuwkoopse leerlingen werden verrast met een wel heel bijzonder cadeau: zij kregen een bidon met logo’s van alle onderwijsinstellingen op de Ladderhaak, om de start van de vakantie aan te kondigen. De Nieuwkoopse onderwijsinstellingen willen hiermee vieren dat alle kinderen van Nieuwkoop samen spelen, gymmen en leren in een ‘giga-groot gebouw’.

“Samen! Na een heel bijzonder schooljaar start vrijdag de vakantie voor alle kinderen uit Nieuwkoop. Helaas dit keer niet samen aftellen, maar dat bewaren we voor volgend schooljaar”, meldt De Rietkraag in haar boodschap. “We hopen dat het een zomer wordt vol zonneschijn zodat er lekker veel samen buiten gespeeld kan worden. Een koel drankje kan je daarbij natuurlijk goed gebruiken. Vandaar ook deze mooie bidon!”, vervolgt de basisschool.

ZIE OOK

Groep 8 van De Rietkraag sluit bijzonder jaar af met corona-proof eindmusical

Al twaalf en een half jaar zijn de drie basisscholen, de peuterspeelschool en de BSO samen te vinden op de Ladderhaak. De Rietkraag laat weten dat zij de leerlingen in het volgende schooljaar zullen trakteren op iets heel speciaals. De bidon kan binnenkort ook nog goed van pas komen: “Die kan je binnenkort ook nog eens heel makkelijk vullen op het schoolplein”, aldus de basisschool.