Komend weekend een frisse neus halen? Ga dan met het hele gezin of met een vriend, vriendin, broer of zus op speurtocht. Tot en met zaterdag 16 januari krijg je met De Nieuwkoper korting op de speurtochten (e-boeks) van het Ter Aarse bedrijf Kneuts.

Kneuts heeft drie speurtochten uitgezet. Een fotospeurtocht in Nieuwkoop, een kwis-speurtocht in het Heempark in Alphen (een gezinsversie en een 16+-versie) en een speurtocht met, optioneel, een wandeling in Bodegraven. Alle drie de speurtochten zijn rond de 4 km, de wandeling die in Bodegraven kan worden toegevoegd, is nog eens 6 km lang.

Bekijk de speurtochten op de website van Kneuts en kies welke jij wilt gaan doen. Je krijgt tot en met zaterdag 16 januari op alle e-boeks (pdf-boekje) €0,50 ‘De Nieuwkoper’ korting. Mail jouw keuze naar info@kneuts.nl. Je ontvangt dan een factuur én een betaalverzoek. Na betaling maakt Kneuts je bestelling in orde.

Lokale webshop

De Nieuwkoper is bezig met het opzetten van een lokale webshop. Daar komen onder andere plaatselijke aanbiedingen in, speciaal voor de lezers van De Nieuwkoper. Winkels en bedrijven in de gemeente Nieuwkoop die geïnteresseerd zijn in een kortingsactie via deze lokale webshop kunnen een mail sturen naar anke@nieuwkoper.nl.