Mijn atelier “Art – Birds Flying High” heeft dezelfde naam als die in de naam van mijn website: www.art-birdsflyinghigh.com. Inmiddels ben ik met pensioen en heb ik na meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijs in mijn eigen atelier de ruimte om cursussen te geven. Op mijn website kun je kijken om een indruk te krijgen van het atelier.

Workshop

Het is mogelijk om een workshop aan te vragen voor een groepje om iets speciaals te leren. Dat kan zijn aquarelleren, tekenen, schilderen met acryl in een bepaald thema, een steen of een echt ganzenei beschilderen kan ook. Ook collages maken of een gezamenlijk kunstwerk creëren, waarbij de losse delen samengevoegd een geheel vormen. Er is meer mogelijk dan hier in kort bestek te vertellen is.

Cursus

Tijden 14.00 uur tot 16.30 uur. In de pauze drinken we koffie of thee en dat is gratis. Eigen materialen, bijvoorbeeld als je op een linnen doek wilt schilderen, kunnen de cursisten het beste zelf aanschaffen.

Uitgevallen

Momenteel is er op donderdagmiddag een kleine groep oudere dames aan het werk, maar daarvan zijn er vier door omstandigheden tijdelijk uitgevallen. Er is dus nog vier donderdagen plaats voor vier volwassenen! We vinden het heel fijn als de groep tijdelijk kan worden aangevuld met enkele enthousiaste cursisten!

Aanbieding

Voor de laatste vier cursus middagen van het lopende seizoen voor een groepje van vier per persoon slechts Euro 90,- PP. We bespreken vooraf of u al ervaring heeft en wat u graag zou willen leren of willen verbeteren. U hoeft bij ons geen trap op!

Heeft u zin om te komen schilderen en/of tekenen?