Biljartvereniging (BV) HARAGO heeft de oude kantine van vrouwenvoetbalvereniging Iduna aan de Westkanaalweg in Ter Aar omgebouwd tot biljartzaal waar je gezellig een potje kunt biljarten.

Weer eens zin om een potje te biljarten of zou je willen kennismaken met de sport, Biljartvereniging Harago is graag bereid je meer te vertellen over wat biljarten is en hoe ontspannen dit spel gespeeld kan worden. Of je nu man of vrouw bent, jong of oud, recreatief wilt spelen of in competitieverband, het is allemaal mogelijk

Speelruimte

Harago beschikt over twee biljarts waarop libre, 3-bandenstoten en kaderspel gespeeld kan worden. Verder is de ruimte voorzien van een eigen bar. De ruimte is een niet-horecagebonden of verbonden locatie, waardoor op een laagdrempelige manier gespeeld kan worden.

Als mogelijk toekomstig lid van de biljartvereniging Harago is het misschien leuk om eens te proeven of biljarten überhaupt wel iets voor je is. Of je nu ervaren of niet ervaren bent, kom eens langs om het te proberen. Stuur hiervoor een mail naar bvharago@gmail.com waarin je je belangstelling/kennismaking met Harago aangeeft. Harago neemt dan spoedig contact met je op. Liever telefonisch contact, bel dan naar Pieter de Vries op 0172-603159.

Onder het genot van een kopje koffie kunnen clubleden dan meer vertellen over alles wat met biljarten te maken heeft.