Een eerdere kofferbakverkoop op het Lindenplein. ©Facebook Lindenplein

Na een lange periode van afwezigheid door corona kan zaterdag 2 april eindelijk weer de eerste kofferbak- en kruiwagenverkoop op het Lindenplein in Ter Aar doorgaan.

De ondernemers van het winkelcentrum in Ter Aar gaan de succesvolle kofferbakverkoop weer organiseren met daaraan gekoppeld de kruiwagenverkoop. Met deze kruiwagenverkoop kan iedereen die niet met een auto kan komen of voor wie geen autoplaats meer beschikbaar is, zijn of haar overtollige spulletjes verkopen vanaf een kleedje. Een kleine verkooptafel bij auto of kruiwagen is toegestaan. 

Spulletjesverkoop

Iedereen kan spulletjes kopen die door deelnemers in de kofferbak van de auto of met een kruiwagen zijn meegenomen en rondom de auto of kruiwagen zijn uitgestald. Een grote verscheidenheid van artikelen staan dan op het Lindenplein op een nieuwe eigenaar te wachten.

Wil je ook overtollige bezittingen verkopen, meld je dan aan bij Ed Dierplezier op het Lindenplein 7, 0172-492009‎ of info@dierplezier.nl. Deelname is gratis. Op de verkoopdag krijg je een plaats aangewezen.

Alle data

Kofferbak- en kruiwagenverkopen op het Lindenplein zijn er op de zaterdagen 2 april, 21 mei en 3 september van 10:00 tot 15:00 uur.

Bron: Facebook Winkelcentrum Ter Aar