Klein Montmartre bij De Klinker in Noorden

In het verlengde van de succesvolle editie van ‘Hart voor Kunst’ in 2021 wordt zaterdag 2 oktober in Noorden ‘Klein Montmartre’ georganiseerd. Verschillende kunstenaars vertonen live hun kunsten in een echte Franse sfeer.

Het terras van Café de Klinker aan de Simon van Capelweg is zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur het terrein van kunstenaars  die daar ter plekke aan de slag gaan. Onderwijl klinkt echte Franse muziek. Word getuige van prachtig schilder- en tekenwerk en geniet onderwijl van een hapje en een drankje.

Klein Montmartre is onderdeel van ‘Hart voor Kunst’ wat verschillende kunstvormen dichtbij mensen brengt. Zo zijn er in de zomer vrij toegankelijke exposities georganiseerd in etalages van winkels en bedrijven. Ook is er een POP-UP Galerie geopend aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Deze was zo’n succes dat het nu De Kunstwinkel is geworden.

LEES OOK:
Opening expositie-evenement Hart voor Kunst

‘Hart voor Kunst wordt mede mogelijk gemaakt door Culturele Vereniging ’t Reghthuys, de BIZ ondernemers Nieuwkoop en de ondernemers van Langeraar en Noorden.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?