De tijdelijke speelplek op het grasveld naast de Vosholstraat is verwijderd. Binnenkort wordt een nieuwe speelplaats aangelegd naar de keuze van omwonenden en kinderen. ©Anke Steffers

In de Vosholstraat/Mijsstraat in Ter Aar komt een nieuwe speelplek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Alle Ter Aarders mogen meedenken over deze nieuwe speelplek en stemmen op hun favoriete ontwerp. Dit kan tot en met 4 april.

Bekijk alle ontwerpen via deze link en breng je stem uit. Dit doe je door een duimpje omhoog te doen bij het ontwerp van jouw voorkeur. Het ontwerp met de meeste stemmen legt de gemeente aan. Je stem uitbrengen kan nadat je je geregistreerd hebt op DenkmeeNieuwkoop. Om te kunnen stemmen op het ontwerp van jouw keuze, moet je in het dorp Ter Aar wonen. Woon je in een ander dorp binnen de gemeente Nieuwkoop? Dan kan je de voortgang bekijken.

De locatie waar de nieuwe speelplek voor de kleinsten gaat komen.
Spelen op het schoolplein

Het schoolplein is straks voor iedereen toegankelijk. De speeltoestellen op het plein zijn samen met de landschapsarchitect Felixx, de school, de kinderopvang, de gemeente en andere gebruikers van het gebouw gekozen.

Lees ook: Start aanleg buitenruimte IKC De Vaart