Wij ontvingen een mail van Kevin. Hij schrijft dat PostNL besloten heeft dat per 4 april Chris Koeriersdiensten van de route Noorden wordt afgehaald. “Wij als inwoners willen dit niet.”

“Ondanks dat Chris van Chris Koeriersdiensten meerdere gesprekken voerde met PostNL, krijgt Chris het niet voor elkaar de route te behouden”, schrijft Kevin. “Wij als inwoners willen dit niet. Juist omdat de service van Chris zo enorm fijn is.”

Daarom is door een inwoner van Noorden een petitie gestart. De petitie is te vinden en te ondertekenen via deze link. Onder de petitie hebben al 150 Noordenaren een reactie achtergelaten. Een inwoner schrijft: “De pakketbezorgers van Chris zijn altijd op tijd, altijd erg vrolijk en komen eigenlijk altijd om dezelfde tijd. Ben je niet thuis? Dan weten deze mannen precies waar jij jouw pakketje graag wil hebben, zodat je niet naar een afhaalpunt hoeft. De andere bezorgdiensten geven hier weinig om, kloppen met hun vuisten op je ramen en bellen drie keer in een seconde aan. Chris zou dit nooit doen. Chris moet blijven.”

Een andere inwoner schrijft: “De bezorging van Chris is altijd top geregeld. We zijn gehecht aan onze PostNL bezorger.”

Klacht indienen

Kevin draagt nog een protestactie voor: “Ook kunnen mensen een klacht indienen bij PostNL via Facebook of hun website. Hoe meer klachten er binnen komen, hoe beter, heeft een klantenservicemedewerker van PostNL laten weten”, aldus Kevin.

2 Comments on “Inwoner start petitie om ‘Chris’ als koerier in Noorden te houden”

  1. Waar kan ik de handtekening actie vinden? Ik wordt steeds teruggestuurd naar het artikel zelf.

    1. Hallo Marco, in het bericht staat een link onder ‘deze link’. Daar zou hij moeten werken.
      Vriendelijke groet,
      De Nieuwkoper

Comments are closed.