Ook bij de vorige volledige lockdown richtte Intratuin een buitenwinkel in. Momenteel is het vooral kerst wat de klok slaat. ©Facebook Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar speelt in op de lockdown. De winkel is namelijk wederom gesloten. “Maar niet getreurd, onze lockdownverkoop gaat weer van start”, laat het tuincentrum aan de Kerkweg weten.

“Op ons parkeerterrein, bij onze entree, kun je terecht voor bloemen, kerststukken, kerstgroen, kerstbomen en seizoensplanten voor leuke prijzen. Ook verkopen wij cadeaubonnen. En wij zijn open om andere spullen uit ons assortiment af te halen. Het PostNL punt blijft open. Met deze actie hopen we dat iedereen zijn laatste aankopen voor een sfeervolle kerst kan doen.”

Openingstijden

De buiten lockdownverkoop is open van maandag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. kom langs, bel of  mail. Voor losse verkoop en om af te halen. Bestelling plaatsen: bel 0172-406000, mail naar info@teraar.intratuin.nl en bestel online in de webshop op www.intratuin.nl.

Ook bezorgt Intratuin Ter Aar bij de mensen thuis. In Ter Aar is dit gratis. In de overige plaatsen is dit gratis wanneer de bestelling boven de 40 euro is.

Oliebollenkraam

Zin in een oliebol of een appel- of ananasbeignet? De oliebollenkraam voor de ingang van Intratuin is ook geopend.