Intratuin Ter Aar sleept Zilveren klimaat certificaat in de wacht

intratuin ter aar zilveren klimaat bewust certificaat

Beeld: Eigenaar Leen Kroon met het certificaat. © Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar is een certificaat rijker: het tuincentrum in Ter Aar heeft het Zilveren klimaat bewust certificaat mogen ontvangen. Het certificaat is uitgereikt door Klimaatgerust, een initiatief van de Climate Neutral Foundation (CNF), een onafhankelijke organisatie. Intratuin laat weten trots te zijn.

Niet elke onderneming kan zomaar het certificaat bemachtigen: het certificaat wordt alleen uitgereikt aan ondernemingen die voldoen aan specifieke klimaateisen. Zo dient reclameverlichting LED verlichting te zijn, moeten afvalstromen goed gescheiden worden en moet het gebouw goed geïsoleerd zijn.

Niet voor niets is het tuincentrum dan ook blij met het resultaat: “Afgelopen week hebben wij vol trots het zilveren klimaat bewust certificaat mogen ontvangen”, klinkt het tuincentrum enthousiast op social media. Intratuin meldt altijd zo klimaatbewust mogelijk te werken en juist daarom extra blij te zijn met het Zilveren klimaat certificaat.

ZIE OOK

Intratuin Ter Aar is op zoek naar Bloembinder

Of volgend jaar wellicht een Gouden certificaat bemachtigd gaat worden? Als het Intratuin Ter Aar ligt wel: “Wij zullen nu ons uiterste best gaan doen om volgend jaar een nog beter resultaat neer te zetten”.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?