Intratuin pakt uit op Nationale Tulpendag met een plukveld in de winkel

tulpen intratuin

Foto: Ter illustratie. © Couleur/Pixabay

Vandaag, zaterdag 18 januari, is het de Nationale Tulpendag. Speciaal voor deze dag, waarbij de bekende bloem in het zonnetje wordt gezet, heeft Intratuin Ter Aar een plukveld van tulpen op bol. Bezoekers kunnen hun eigen tulpen op bol plukken. Ook biedt het tuincentrum voor een prikkie kant en klare bosjes tulpen aan.

“Het is tulpenfeest bij Intratuin! Vandaag is het bij ons al een beetje lente. Op deze Nationale Tulpendag pakken we uit met een plukveld van tulpen op bol, gewoon in de winkel!”, meldt Intratuin vanmorgen op social media. Volgens het tuincentrum zou een tulp op bol niet alleen langer vers blijven, maar ziet het er ook nog eens mooi uit.

Degenen die zelf hun tulpen plukken betalen voor een bos van 10 tulpen € 2,99. Bezoekers die geen zin hebben om zelf hun tulpen te plukken scoren een kant en klaar bosje tulpen voor € 1,-.

Lees ook: Hoe Bloemenhuis Pietersen Facebook op unieke wijze inzet voor online veilingen

Nationale Tulpendag is de officiële aftrap van het tulpenseizoen. Op verschillende locaties in Nederland worden er activiteiten georganiseerd. Zo is er op de Dam in Amsterdam vandaag ook een pluktuin te vinden, waar men zelf een bosje tulpen kan plukken.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?