Inloopbijeenkomst voor rioolwerkzaamheden in de Kuil in Noorden

riool de kuil noorden bijeenkomst

De werkzaamheden worden verricht in de Gerberastraat, Rozenstraat, Chrysantenstraat, Fresiastraat, Anjerstraat en Anemonenstraat. Foto ter illustratie, Pixabay

Binnenkort organiseert gemeente Nieuwkoop voor inwoners van de Kuil in Noorden een inloopbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de werkzaamheden voor het vervangen van de oude riolering in verschillende straten in de Noordense wijk besproken. Aanwezigen kunnen vragen stellen, reacties geven en de plannen inzien. 

In het oude deel van de Kuil in Noorden is een gedeelte van de riolering niet goed meer. Er zijn vaker verstoppingen en storingen en ook stankoverlast is een veelvoorkomend probleem in de Noordense wijk. Gemeente Nieuwkoop heeft daarom besloten om het riool te vervangen. Deze ingreep wordt direct gecombineerd met werkzaamheden aan kabels, leidingen en de bestrating. De werkzaamheden zullen verricht worden in de Gerberastraat, Rozenstraat, Chrysantenstraat, Fresiastraat, Anjerstraat en de Anemonenstraat.

Lees ook: Gemeente Nieuwkoop: ‘Boog niet bij gemeentehuis’

Gemeente Nieuwkoop nodigt inwoners uit voor een inloopbijeenkomst op 25 september bij NSV’46 aan de Gerberastraat 46.  De inloopbijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. “Tijdens de bijeenkomst kunt u de plannen inzien, vragen stellen en uw reactie geven. U kunt binnenlopen op het moment dat u het beste uitkomt. U bent van harte welkom“, laat de gemeente weten.

 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?