Limburg staat onder water. ©RodeKruis.nl

Jacqueline Malan Komin uit Nieuwveen is bezig met het opzetten van een actie voor de slachtoffers van de watersnood in Limburg. Zij heeft al flink wat spullen verzameld, maar wil er graag een grote inzamelingsactie van maken. Daarbij kan zij hulp gebruiken.

Jacqueline heeft familie in Duitsland en hoorde vreselijke verhalen. Zij wilde iets doen en besloot een inzamelingsactie op te zetten. Echter, de eerste stap bleek een hindernis te zijn, omdat Jacqueline geen geboren Nederlandse is. De communicatie met onder andere het Rode Kruis verloopt hierdoor stroef. Zij zou dus graag een handje hulp krijgen. Zou jij je steentje willen bijdragen en Jacqueline willen helpen met haar actie, mail haar dan op jackie.komin@gmail.com of bel haar op 06-29085570. In eerste instantie zou Jacqueline dus graag iemand vinden die, samen met haar, zijn of haar schouders onder de actie wilt zetten.

Volgende stap

De inzamelingsactie is bedoeld om spullen in te zamelen waar men in Limburg op dit moment een groot tekort aan heeft. Naast dat Jacqueline wil oproepen om spullen te doneren, zoekt zij een vrachtwagen mét chauffeur (of een aantal (bestel)auto’s met bestuurders) om de spullen naar Limburg te brengen.

Zodra duidelijk is wat er allemaal nodig is én wat er allemaal geregeld moet worden voor de inzamelingsactie, plaatsen wij op De Nieuwkoper een oproep voor spullen. Kun jij nu al aan een vrachtwagen met chauffeur komen (eventueel doen wij een oproep om de brandstofkosten via donaties bij elkaar te krijgen) of wil jij je auto wel een keer volladen en ermee naar Limburg rijden, laat het ons of Jacqueline dan vast weten.

Samen sterk voor Limburg!