Huiskamer Noorden houdt koekenactie voor leuke activiteiten na corona

Huiskamer Noorden organiseert een koekenactie. Met de opbrengst kan de Huiskamer haar activiteiten blijven aanbieden en senioren een plek geven voor een kopje koffie of thee, een praatje en activiteiten.

Voor de koekenactie worden eierkoeken en gevulde koeken gebakken door de vrijwilligers van de Huiskamer met medewerking van Bakrt. Te bestellen zijn zes eierkoeken voor 5 euro en/of 4 gevulde koeken à 5 euro. Dit kan bij de vrijwilligers van de Huiskamer en via de bestellijst op de website van Huiskamer Noorden. Direct naar de bestellijst.

De bestellijst kun je printen en inleveren in de brievenbus van de Huiskamer aan de Simon van Capelweg.

De bestelde koeken kunnen afgehaald worden of bezorgd worden op 19 en 20 maart en op 26 en 27 maart (op het formulier kun je dag en dagdeel aangeven). Bestellen kan tot 14 maart. Meer over de betaling is te vinden op het bestelformulier.

Huiskamer Noorden

Huiskamer Noorden aan de Simon van Capelweg 169 is een ontmoetingsruimte voor senioren uit Noorden en omgeving. Senioren kunnen elkaar er ontmoeten met koffie/thee en eventueel een spel doen. De activiteitencommissie verzorgt een programma dat aansluit bij de interesses van de bezoekers, zoals bingo, sjoelen, kaarten (klaverjas en bridge) en spelletjesavonden. Deze ontmoetingen en activiteiten gaan, vanwege corona, voorlopig nog niet door.

Wat wel doorgaat, is de warme maaltijd die van maandag tot en met vrijdag klaargemaakt wordt door vrijwilligers. Een tweegangenmenu kost 7 euro. Momenteel mogen elke doordeweekse avond om 17:30 uur vier personen aanschuiven voor deze avondmaaltijd. Aanmelden kan een dag van tevoren via 0172–792700.

www.stichtinghuiskamernoorden.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?