Hockeyclub Nieuwkoop ontvangt € 7.500 van Rabobank Coöperatie Fonds

hockeyclub nieuwkoop 7500 euro rabobank

Foto: Ter illustratie, © Pixabay

Vorige week heeft Hockeyclub Nieuwkoop een bedrag van € 7.500 in ontvangst genomen. Het bedrag is geschonken door het Rabobank Coöperatie Fonds. Het geld zal besteed worden aan het kleine kunstgrasveld, wat nodig toe is aan vervanging.

Rabobank Groene Hart Noord heeft de cheque ter waarde van € 7.500 afgelopen 2 december overhandigd aan de Nieuwkoopse hockeyclub. “We hebben een heel mooi bedrag mogen ontvangen van het Rabobank Coöperatie Fonds. Het geld wordt besteed aan de vervanging van het kleine kunstgrasveld. Heel veel dank Rabobank Groene Hart”, meldt Hockeyclub Nieuwkoop op social media.

Lees ook: Sportspreekuur bij Bakker & De Vos [advertorial]

Bij dit bedrag zal het waarschijnlijk niet blijven: komende maand wordt er een Rotary Santa Run georganiseerd in Nieuwkoop. Deze Santa Run steunt naast De Nierstichting ook Hockeyclub Nieuwkoop met het oog op de vervanging van het kleine kunstgrasveld.

Rabobank Coöperatie Fonds
Het Rabobank Coöperatie Fonds van Rabobank Groene Hart Noord steunt lokale initiatieven die bijdragen aan thema’s als innovatie, voedsel en zelfredzaamheid. “Dat doen we niet alleen met geld, maar ook met onze faciliteiten, kennis en contacten”, is te lezen op de website van de Rabobank. Eerder werd er vanuit dit fonds ook een bijdrage geleverd aan nieuwe instrumenten voor Muziekvereniging Eensgezind.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?