De kans is groot dat ook Pasen in lockdown plaatsvindt. Voor iedereen een naar idee, maar voor senioren extra moeilijk. Speciaal voor deze groep komt het Ter Aars / Alphense Kneuts met Het Vrolijk Voorjaar doeboek.

Voor senioren thuis of in een verzorgingshuis betekent de lockdown nog altijd vooral binnen moeten blijven. Nog steeds maar mondjesmaat bezoek en angst om naar buiten te gaan. Lange dagen binnen met weinig afleiding of leuks om naar uit te kijken.

Het Vrolijk Voorjaar doeboek staat vol puzzels, spelletjes, kwissen en ander vermaak, gegoten in een fris voorjaars- en Paasjasje. En met weer een duidelijke knipoog naar vroeger.

Het doeboek is per stuk te bestellen, maar kan natuurlijk ook cadeau gegeven worden aan bewoners van zorginstellingen en -organisaties. Om ze dat kleine lichtpuntje te geven en wellicht wat aangenaam tijdverdrijf. Bij een bestelling vanaf honderd boekjes kunnen deze, gratis, in een persoonlijk jasje van de organisatie worden gestoken.

Derde deel

Vorig jaar bracht Kneuts Het Terug in de Tijd tot Nu doeboek. Met kerst kwam zij met Het Fijne Kerst doeboek. Het Vrolijk Voorjaar doeboek is het derde doeboekje, speciaal voor senioren.

Bestellen kan tot 7 maart. Meer informatie en een aantal voorbeeldpagina’s is te vinden op Kneuts.