Help Maarten naar Huis: “Maarten heeft een Tikkie vooruit nodig”

help maarten naar huis

Het leven Maarten van den Bergh (25) uit Ter Aar veranderde in één seconde tijdens vrijwilligerswerk bij Huttenbouw in Ter Aar. Door een ongeluk heeft hij een hoge dwarslaesie opgelopen. Er wordt nu geld opgehaald om Maarten – die momenteel ‘opgesloten’ zit in Revalidatiekliniek de Hoogstraat in Utrecht – terug naar huis te halen. Het geld wordt gebruikt om zijn huis en tuin flink aan te pakken.

“Wat een prachtige week had moeten worden, is geëindigd in een groot drama!”, is te lezen op de website Helpmaartennaarhuis.nl. In één seconde veranderde het leven van de 25-jarige Maarten uit Ter Aar, als hij tijdens vrijwilligerswerk een hoge dwarslaesie oploopt. 

Maarten startte direct met een intensief revalidatietraject bij Revalidatiekliniek de Hoogstraat in Utrecht met als doel snel terug naar huis te kunnen gaan. Maar, daar is geld voor nodig. Volgens de initiatiefnemers vergoedt de gemeente (WMO) onvoldoende om zaken als het huis en de tuin flink aan te pakken. Stichting Help Maarten naar Huis is daarom opgericht om hem alsnog snel terug naar huis te laten keren.

ZIE OOK:

Politie Kaag & Braassem doet mee met Berenjacht

De stichting laat weten dat alles donaties – in welke vorm dan ook – welkom zijn. “Maarten heeft een TIKKIE VOORUIT nodig”. Een donatie kan gedaan worden op rekeningnummer NL08RABO0352486368 ten name van Stichting Help Maarten naar Huis! Op de website Helpmaartennaarhuis.nl staan de meest recente TIKKIE VOORUIT gegevens. “Namens Maarten héél erg bedankt!”


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?