Grote gezelligheid op het dorp: kraampjes en bezichtigingen

bedrijven in nieuwkoop

Foto: De Kunst- en creamarkt in de Dorpsstraat in Nieuwkoop. © R. Tigchelaar

De Nieuwkoopse Dorpsstraat trekt vanmiddag veel bezoekers: diverse kraampjes worden afgestruind en onder andere oldtimers van Bromfietsclub De Stofwolk worden bewonderd. Er staan veel verschillende kraampjes met kunst, maar ook verenigingen als zwemvereniging De Plas hebben een stand ingericht. 

In de Dorpsstraat in Nieuwkoop is op het op dit moment erg gezellig. In de straat is een kunst- en creamarkt te vinden met verschillende kraampjes. Onder andere schilderijen en andere kunstwerken zijn te bewonderen en te kopen. Ook MijnTafel staat met een kraam buiten de winkel. ‘T Reghthuys is tevens geopend om verschillende kunstprojecten te bekijken.

Lees ook: Komend weekend volop activiteiten in Nieuwkoop en omstreken

Onderaan de dijk – ter hoogte van de Achterweg – heeft Bromfietsclub De Stofwolk net als alle andere jaren een plekje ingenomen. Op het parkeerterrein zijn tientallen bijzondere oldtimers te bewonderen. Ook wordt er geklust aan bromfietsen en kunnen liefhebbers hun hart ophalen bij enkele aanbieders van onderdelen.

Van 14.00 tot 15.00 uur is er een optreden van de Oud Hollandse Waterlinie. Deze vindt plaats op het Reghthuysplein. Vanaf vindt vanaf 19.00 uur de verlichte botenparade op de Nieuwkoopse Plassen plaats. Het Torenschuddersfeest wordt feestelijk afgesloten met de welbekende vuurwerkshow.

tentoonstelling de stofwolk nieuwkoop

de stofwolk achterweg nieuwkoop


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?