Foto: een leerling tijdens het foute winterfeest. © De Vosseschans

Afgelopen zaterdag hebben de groepen 8 van basisschool De Vosseschans in Ter Aar een ‘Fout Winterfeest’ gevierd. Het schoolfeest werd gevierd bij Stichting !Triggr in Ter Aar, waar de leerlingen een speciale Escape Experience – gericht op groep 8 en het foute thema – te wachten stond.

Tot woensdag 12 november was het voor de groepen 8 van de basisschool in Ter Aar nog een groot vraagteken wat er zou gaan gebeuren. Hoewel ze wisten dat er een waarschijnlijk feestje kwam, hadden ze geen weet van het foute thema.

Bij het bekendmaken van de locatie, stichting !Triggr,  was ook gelijk de activiteit bekend: een escape room. “Wat was dit leuk, alle kinderen waren fanatiek bezig om de opdrachten en raadsels op te lossen in teams om daarna zo snel mogelijk te kunnen ontsnappen”, aldus basisschool De Vosseschans.

Lees ook: Winterexpositie Winter Welkom Warmte bij Hoeve Rijlaarsdam

Na de escape room genoten de groep 8 leerlingen van een disco en lekkere versnaperingen. Het Foute Winterfeest werd uiteindelijk in winterse sferen afgesloten: een kampvuur met marshmallows en warme chocolademelk. Als aandenken kregen de kinderen een kerstboompje. “Kortom, je eerste schoolfeest om nooit te vergeten. Onze dank gaat uit naar Stichting !Triggr, Dirk, van Hameren, Da, Intratuin, Hema en Marskramer uit Ter Aar, zonder jullie was dit nooit zo onvergetelijk geweest!”, dankt de basisschool.