Glutenvrije oliebollen kopen vanaf vandaag mogelijk bij Bakker De Kruijf

glutenvrije olieobollen kopen

Goed nieuws voor glutenvrije smulpapen: vanaf vandaag kun je bij Bakker De Kruijf terecht voor glutenvrije oliebollen. De lekkernijen kunnen enkel op bestelling gekocht worden en worden aangeboden in een zak van 10 stuks. Ze worden verkocht uit de vriezer.

“Wij maken deze oliebollen niet zelf omdat dit niet mogelijk is in onze bakkerij, waar met gluten gewerkt wordt. We krijgen ze binnen in zakken van tien, als wij ze over-verpakken in kleinere aantallen is het product niet meer glutenvrij en mogen wij ze dus niet als zodanig verkopen”, meldt de bakker bij de aankondiging van de glutenvrije oliebollen.

ZIE OOK

Oliebollen kopen in Nieuwkoop: dit is mogelijk!

Bevroren
Waarom Bakker De Kruijf de oliebollen vanuit de vriezer verkoopt? Omdat ze per tien stuks verkocht worden en klanten ze op deze manier niet allemaal tegelijk op hoeven te eten: “Omdat tien best veel is verkopen wij ze bevroren, zo kun jij deze thuis in de vriezer bewaren en hoef je ze niet alle tien binnen een paar dagen op te eten”, aldus Bakker De Kruijf.

Kopen
De oliebollen kunnen in de winkel gekocht worden of besteld worden via de webshop. Voor een zak van 10 stuks betaal je € 14,31. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?