Erik Poelwijk in het hart van het multifunctionele De Vaart. ©Poels Horeca

IKC De Vaart in Ter Aar maakt zich op voor de officiële opening, zaterdag 2 oktober. In dit multifunctionele onderkomen voor de Ter Aarse scholen, sportclubs, kinder- en buitenschoolse opvang, bibliotheek en het Centrum voor Jeugd en Gezin gonst het van de bedrijvigheid. In het hart van het opvallende gebouw aan de Bevelanderhof huist de ‘spin in het web’, beheerder en horeca-exploitant Erik Poelwijk. Dochter Mandy stuurt het horecateam aan.

Het horecagedeelte van Integraal KindCentrum De Vaart is niet alleen bedoeld voor een gezellig drankje na het sporten en voor de medewerkers van het IKC. Maar juist ook om overdag en ’s avonds te fungeren als ‘huiskamer’ van Ter Aar.  

Erik Poelwijk vertelt: “Dat verwachten mensen misschien niet, maar wij ontvangen hier graag iedereen die zin heeft in een lekker bakje koffie mét versgebakken appeltaart of een vers afgebakken en smakelijk belegd lunchbroodje. Of ’s avonds een borreltje met een bijpassend hapje van de borrelkaart. We halen alle ingrediënten bij de plaatselijke middenstand en willen ook aan bedrijven gaan leveren. Ik ben supertrots op De Vaart en heel erg blij dat ik mijn jarenlange ervaring in een plaatselijk restaurant hier verder kan uitbouwen.” 

Meer weten? Mail naar  info@poelshoreca.nl.

LEES OOK:
Kijkje in nieuwe basisschool De Vaart in Ter Aar VIDEO