Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop-Noorden vanaf nu een erkende ‘Sterkliniek’

dierenartsenpraktijk nieuwkoop-noorden sterkliniek

Foto: Het logo is bevestigd aan de gevel van de dierenartsenpraktijk. © Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop-Noorden, Facebook

Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop-Noorden is vanaf nu officieel een erkende Sterkliniek. Alleen wanneer een deelnemende dierenartsenpraktijk voldoet aan verschillende hoge kwaliteitseisen mag de naam ‘Sterkliniek’ gedragen worden en mag het bijhorende logo gehanteerd worden. Op de gevel van de onlangs geopende dierenartsenpraktijk aan de Nieuwveenseweg schittert nu het Sterkliniek logo.

Goed nieuws voor de nieuwe dierenartsenpraktijk in Nieuwkoop: de praktijk is nu officieel een erkende Sterkliniek. Met dit ‘keurmerk’ weten cliënten dat zij een hoog kwaliteitsniveau mogen verwachten van de kliniek en haar medewerkers. Hierbij kan gedacht worden aan de veiligheid in het gebouw, klachtenprocedures en klanttevredenheidsonderzoeken.

Lees ook: Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop-Noorden opent haar deuren

Sterkliniek Dierenartsen BV is opgericht in 2005 en is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit certificaat – verleend door Lloyd’s Quality Register Assurance – toetst of er door organisaties aan verplichtingen en regels gehouden wordt. Ook deelnemers van Sterkliniek Dierenartsen worden getoetst op de naleving hiervan. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?